12. Uluslararası Bilimsel “Toplum, Entegrasyon, Eğitim Konferansı” SIE2108

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu bünyesindeki Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı ,tam zamanlı öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Seren Başaran, 25-26 Mayıs 2018 tarihlerinde Letonya‘nın Rezekne kentinde düzenlenen 12. Bilimsel “Toplum, Entegrasyon, Eğitim” Konferansına (SIE 2108) katılmış ve fiilen “Üniversite Öğretim Üyelerinin Bulut Bilgi İşleme Uyarlanması Hakkındaki Görüşleri” başlıklı tam bildirisini sunmuştur.

Uluslararası iyi bilinen Thomson Reuters ISI Web of Science tarafından taranan SIE konferansı, eğitim, psikoloji,ekonomi, kamu yönetimi ve siyaset bilimi, müfredat, eğitim kalitesi,öğretmenleri halk eğitimi, uzaktan eğitim ve e-öğrenme, eğitim teknolojileri, özel eğitim, kişisel ilerleme ve gelişim, modern toplumda refah, değerler ve kimlik, yaratıcılık, psikolojik rehabilitasyon, çok uluslu toplamda eğitim gibi konulardaki günce araştırmalara yer vermektedir.