Meslek Lisesi Öğrencilerine GÜNSEL Üretim Tesisleri ve Yakın Doğu Üniversitesi Kampüsü Tanıtıldı

Meslek Lisesi Öğrencilerine GÜNSEL Üretim Tesisleri ve Yakın Doğu Üniversitesi Kampüs tanıtımı yapıldı.

Öğrenci Dekanlığı ve GÜNSEL Elektrikli Araç Üretim Tesisleri işbirliği ile meslek Lisesi öğrencilerine oryantasyon günü düzenlendi. Öğrencilere GÜNSEL üretim tesisleri tanıtıldı ve Yakın Doğu Üniversitesi Kampüsü içerisinde gezi düzenlendi. Meslek Yüksekokulu programlarından Otomotiv Teknolojisi Programını Temsilen Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Arş. Gör. Binnur Demir ERDEM ve Elektronik Teknolojisi Program Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cemal KAVALCIOĞLU tarafından programların tanıtım sunumları yapıldı.

Meslek lisesi öğrencileri mezun olduktan sonra hem 2 yıllık programlarda burs imkanı ile eğitim alma fırsatı hem de GÜNSEL Üretim Tesislerinde staj ve iş imkanı sunulacağı yinelendi.