YDÜ Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Soykurt ve Günsel Üretim Merkezi Yetkilileri, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünü Ziyaret Etti.
Eklenme Tarihi: 24 Ocak 2022, 15:28
Son Güncelleme Tarihi:22 Nisan 2022, 11:04

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Soykurt ve Günsel Oto Yetkilisi, Daire Müdürümüz Gülşen Hocanın’ı ziyaret ederek, TEKNO Festivaline hazırlanan Sedat Simavi Endsütri Meslek Lisesi Okul Müdürü Çiğeltem Arifoğlu ve öğretmenleri ile bu yarışmaya konabilecek katkı ve destek konusunda görüştüler. Ayrıca meslek lisesi mezunlarının Günsel Oto bünyesine nasıl kazandırılabileceği konusunda görüş alış verişinde bulundular.